Geef de tijger een toekomst!

Geef de tijger een toekomst!

   Help ons de tijger helpen.. Een wereld zonder tijgers... kun je het je voorstellen?...

Ik wil iets voor de natuur doen

Ik wil iets voor de natuur doen

Heb jij een goed idee voor een leuke activiteit laat ons dan weten, dan nemen we zo snel...

Vrijwilliger bij het WNF

Vrijwilliger bij het WNF

Ieder in ons team bepaalt zelf wat hij of zij leuk vindt om te doen en de hoeveelheid tijd die...

Wildlife Crime

Wildlife Crime

Help mee om Wildlife Crime te stoppen in Vietnam

 • Geef de tijger een toekomst!

  Geef de tijger een toekomst!

 • Ik wil iets voor de natuur doen

  Ik wil iets voor de natuur doen

 • Vrijwilliger bij het WNF

  Vrijwilliger bij het WNF

 • Wildlife Crime

  Wildlife Crime

zaterdag, 24 december 2016 13:59

Petra Verra

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Sinds wanneer doe je dat?

Ik weet niet precies wanneer ik voor het eerst actief was als vrijwilliger bij het WNF Meer- en Bollenstreek. Het is zeker wel 10 jaar geleden. Ik werd benaderd door mijn zus Astrid van WNF Kennemerland dat WNF Meer- en Bollenstreek beestachtige kerststukjes ging maken in Tuincentrum Het Oosteinde en ze zochten nog een schminker…… Zo is het begonnen. (en eigenlijk ben ik sinds die tijd ook af en toe actief geweest bij met name kinderactiviteiten). Sinds december 2015 ben ik officieel vrijwilliger bij het WNF.

Wat heeft tot nu toe het meeste indruk op je gemaakt?

Wat betreft het WNF Meer- en Bollenstreek team de onderlinge samenwerking en ‘samen de schouders eronder’. Ik denk dat Roel en Pia de perfecte drijfveren daarin zijn. Wat betreft de kinderen: de Rangerdagen. Hoe bewust kinderen eigenlijk best wel zijn wat er om hun heen gebeurt.

Wat doe je binnen het team?

Voornamelijk ben ik actief bij de kinderactiviteiten, maar ook het bemannen van de WNF stand op markten. Ik ben eigenlijk meer een doener dan een denker.

Wat vind je van het team?

De sfeer binnen het team is erg goed, dit straal je dan ook naar buiten. Dit geeft de bezoekers toch een stimulans en een postitief gevoel. Het mooie is dat iedereen doet waar hij of zij goed in is, en daar ook voor ingezet wordt. Ik bewonder de mensen die lezingen geven of les geven maar laat mij maar lekker mijn dingetje doen en dat kan gewoon binnen het team (niets moet…., alles mag)! Ook vind ik het erg positief dat er ook best wel veel superenthousiaste jonge teamleden zijn. In veel besturen zie je toch wel vergrijzing maar dat is binnen ons team gelukkig ver te zoeken. De jeugd heeft de toekomst en in die toekomst wil je dat iedereen van de natuur (flora en fauna) kan blijven genieten.

Wat gaat goed?

De samenwerking binnen het team vind ik erg goed, mensen in hun waarde laten en laten doen waar zij goed in zijn en wat ze leuk vinden.Hoeveel tijd besteed je aan het WNF? Dit is wisselend, afhankelijk van de geplande activiteiten.

Wat is je liefste wens voor de natuur?

Dat iedereen de natuur met respect behandelt, dat Flora en Fauna er over 100 jaar nog hetzelfde uitziet (en eigenlijk natuurlijk liever nog beter). 

Lees 1984 keer
Meer in deze categorie: « Elise van der Hulst Tosca Smit »
Log in om reacties te plaatsen

Social Media

twitter icon-40x40   Volg ons op Twitter
Facebook-40x40   Volg ons via Facebook
     

Sponsoren