Vrijwilliger bij het WNF

Gepost in Nieuwsflits

wijstaanvoordezee 10905

Ieder in ons team bepaalt zelf wat hij of zij leuk vindt om te doen en de hoeveelheid tijd die daaraan wordt besteed.

Bij ons kan alles en moet niets, meedoen is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Ook mensen die willen leren hoe je iets organiseert of hoe je andere mensen aanstuurt kunnen bij ons terecht, buiten het vrijwilligerswerk heb je daar ook weer wat aan.

Ons team is de laatste jaren sterk gegroeid met heel veel verschillende mensen, dat is het beste bewijs dat we iets leuks hebben om aan mee te doen en met voor elk wat wils.

Veel mensen lopen rond met het gevoel iets te willen betekenen voor de kwetsbare en bedreigde natuur en de prachtige dieren die daarin leven. Door vrijwilliger te worden bij het Wereld Natuur Fonds en ons enthousiaste team heb je pas echt het gevoel "ertoe te doen" en kun je trots zijn op wat je samen met anderen neerzet. Wil je onze teamleden leren kennen, kijk dan bij Teamlid van de maand en de historie daarvan.

Leg eens contact, dat is vrijblijvend en verplicht dus tot niets!

Je kunt gerust komen kijken bij een evenement of een workshop voor de natuur op school om te zien of het wat voor je is.

Kom je ook meehelpen bij het timmeren aan de weg?
Je bent van harte welkom!

Heb jij een goed idee voor een leuke activiteit laat ons dan weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op..

Meld een activiteit aan ...

Geef de tijger een toekomst!

Geschreven door Hans van Lunsen. Gepost in Nieuwsflits

 

 Help ons de tijger helpen..

Een wereld zonder tijgers... kun je het je voorstellen? Er leven nog maar 3900 tijgers in het wild. Ons doel is om het aantal tijgers te verdubbelen in 2022 - het volgende Chinese jaar van de tijger.

Social Media

twitter icon-40x40   Volg ons op Twitter
Facebook-40x40   Volg ons via Facebook
     

Sponsoren