Vrijwilliger - Lesgeven

Gepost in Vrijwilliger

Het Wereld Natuur Fonds zoekt natuurliefhebbers die voor de klas willen staan!

Het Regioteam Meer en Bollenstreek van het Wereld Natuur Fonds (WNF) zoekt mensen die als vrijwilliger op basisscholen voorlichting willen geven. Meerdere scholen hebben al aangegeven belangstelling te hebben.inavanbrummelen meerenbollenstreek 1 10910 Je hoeft niet een ervaren leerkracht te zijn. Voor een goede begeleiding wordt gezorgd. Het WNF zorgt voor een adequate verzekering en zo nodig worden de reiskosten vergoed.

De workshops hebben een bewezen succesvolle inhoud en bevatten naast fraai DVD beeldmateriaal ook aansprekende spelelementen. Je hoeft vooraf geen kennis te hebben van de diverse thema’s die worden behandeld, alle informatie hebben we helder op papier staan.

De natuur meet haar tijd niet in uren of minuten, maar in seizoenen en vele jaren. Natuurbescherming verlangt daarom een aandacht die zich eveneens over een periode van vele jaren uitstrekt. Het is daarmee een zaak geworden die meer dan een generatie zal duren. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en als de natuur de jeugd heeft dan heeft dié natuur een toekomst. Zij zullen het estafette stokje van hun ouders moeten overnemen en doorgaan. Kinderen kunnen als geen ander een boodschap eerlijk en vanuit hun nog pure gevoel overbrengen. Bovendien willen zij de natuur, die ons zo verwondert en ontroert, ook in de toekomst in werkelijkheid zien en niet vanaf een nietszeggend triest plaatje.

Iedereen die de natuur een warm hart toedraagt wordt uitgenodigd om te reageren.

Voel jij je aangesproken of wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Social Media

twitter icon-40x40   Volg ons op Twitter
Facebook-40x40   Volg ons via Facebook
     

Sponsoren